Wilrijk Appartement
€ 770
te huur
Wilrijk Appartement
€ 770
Zeer zonnig en veel lichtinval
Goede mobiliteitsscore
referentie nr: H/92R

Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een klein gebouw.  Het appartement heeft een oppervlakte van 81 m². We komen het appartement binnen via de centrale inkomhal met een gastentoilet. Vooraan het appartement vinden we de ruime leefruimte met een open keuken. Deze is voorzien van een keramische kookplaat met dampkap en een koelkast met afzonderlijk vriesvak. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aan de voorgevel is er een zuid-gericht terras. Achteraan  bevinden zich de 2 slaapkamers met een oppervlakte van 12,5 en 8,5 m². De badkamer heeft een dubbele wastafel met spiegelkast en een bad.

De verwarming is geregeld via een privatieve condensatieketel op gas. Er zijn afzonderlijke meters voor elektriciteit, water en gas. De kostenprovisie van 40 euro en is voor het onderhoud tuin en traphal, elektriciteit gemene delen e.a.

Het appartement is te huur vanaf 1 november 2021.

 

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons vrijblijvend

Aanvullende informatie

Staat: instapklaar
Verdieping: 0
Slaapkamers: 2
Berging: 1
Garage: Mogelijke huur van een garagebox
Terras: 1
Badkamers: 1
Toiletten: 1
Verwarming: Individuele verwarming op aardgas

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte:
91m²
Gevelbreedte:
6.00m
Grondoppervlakte: -
Een bod uitbrengen? Download hier uw formulier!
Zeer zonnig en veel lichtinval
Goede mobiliteitsscore

Ligging

Struisbeeklaan 9 2610 Wilrijk Wegbeschrijving

Dit appartement biedt u een prima aansluiting naar de E19, A12 en de ring rond Antwerpen. In de nabijheid bevindt zich het Fort V, het Middelheimpark en het Park den Brandt.  Er is een aansluiting met het openbaar vervoer (bus) op wandelafstand..

Een bezoek aanvragen?

of
Maak een afspraak