Wilrijk Appartement
€ 800
verhuurd
Wilrijk Appartement
€ 800
Veel lichtinval
Gerenoveerde ramen
referentie nr: K/83/1

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping in een gebouw met vier verdiepingen. Het gebouw is een half-open bebouwing. Dit zorgt ervoor dat het appartement veel lichtinval heeft. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 110 m². We komen het appartement binnen via de centrale inkomhal. We ontdekken de leefruimte in L-vorm met een oppervlakte van 40 m² . Aan de voorgevel is er een terras. De keuken is geïnstalleerd met een dubbele gootsteen, dampkap, en kookplaat. Er is een afzonderlijk gastentoilet.

Er zijn drie slaapkamers met een oppervlakte van 14, 13 en 7  m². In de badkamer is er een ligbad/ douche en een wastafel met spiegelkast. Er is een functionele berging met aansluiting van wasmachine en droogkast. Tevens is er een extra berging in de kelder.

De ramen werden vernieuwd met dubbel glas in 2017. In alle kamers behoudens keuken, badkamer en toilet werd een nieuwe vloerbekleding gelegd. De verwarming is op aardgas. Voor het warm water is er een boiler in de badkamer. Er zijn afzonderlijke meters voor gas en elektriciteit.

De maandelijkse kosten bedragen 100,00 euro per maand en omvatten een provisie voor de verwarming, het water en de kosten van het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en lift.

 


  

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons vrijblijvend

Aanvullende informatie

Renovatie jaar: Nieuw buitenschrijnwerk augustus 2017
Staat: instapklaar
Verdieping: 1
Slaapkamers: 3
Berging: 1
Kelder: 1
Terras: 4,5 m² aan de voorgevel
Badkamers: 1
Verwarming: Verwarming centraal op aardgas
Super linchtinval :

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte:
110m²
Gevelbreedte: -
Grondoppervlakte: -
Een bod uitbrengen? Download hier uw formulier!
Veel lichtinval
Gerenoveerde ramen

Ligging

Ringlaan 83 2610 Antwerpen Wegbeschrijving

Dit appartement is gelegen in de wijk Oosterveld. Vlakbij bevinden zich meerdere parken (Fort V, Nachtengalenpark), scholen. Op wandelafstand vindt u meerdere haltes voor openbaar vervoer, zowel tram als bus, alsook meerdere haltes van Velo Antwerpen. Er is een goede verbinding met de Ring rond Antwerpen, de E19 (oprit Wilrijk), de A12 en de R11.

Een bezoek aanvragen?

of
Maak een afspraak