Berchem Appartement
€ 750
te huur
Berchem Appartement
€ 750
referentie nr: H/80/3

Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping van een gebouw zonder lift. De inkomhal is voorzien van een vestiaire. De leefruimte bevindt zich vooraan het appartement. Deze heeft een oppervlakte van 32 m² en heeft een parket bevloering. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is uitgerust met kasten, gasfornuis en een gootsteen. Achteraan het appartement bevinden zich 2 slaapkamers van 13 m² en 12,5 m² groot. De derde slaapkamer heeft een oppervlakte van 5,5 m². Deze kamer is inpandig maar is voorzien van een raam met glasdallen en de benodigde verluchting. De badkamer is uitgerust met een wastafel en ligbad/douche. Hier bevinden zich ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het appartement is volledig opgeschilderd.

Er is een provisie kosten van 80,00 euro voor verwarming, water en onderhoud gemeenschappelijke delen. Voor de elektriciteit en aardgas zijn er afzonderlijke meters voorzien.

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons vrijblijvend

Aanvullende informatie

Renovatie jaar: 2019
Staat: instapklaar
Verdieping: 3
Slaapkamers: 2
Kelder: 1
Badkamers: 1
Toiletten: 1
Verwarming: Centrale verwarming

Afmetingen

Een bod uitbrengen? Download hier uw formulier!

Ligging

Driekoningenstraat 80 2600 Berchem Wegbeschrijving

Het appartement bevindt zich in de Driekoningenstraat. Winkels, openbaar vervoer en het treinstation van Berchem bevinden zich op wandelafstand.

Een bezoek aanvragen?

of
Maak een afspraak